O nama

ISTRACOM je vodeća firma u proizvodnji opreme za dječija igrališta, fitness  opreme na otvorenom i urbanog parkovskog mobilijara.

Već više od 10 godina našim proizvodima donosimo beskrajnu radost mališanima širom Bosne i Hercegovine, kao i okruženja te dobrim dijelom Evrope.

Naši kupci mogu uživati ​​u izuzetno izdržljivoj vrhunskoj opremi. Naš profesionalni stav čini nas pouzdanim i odgovornim poslovnim partnerom, za kompanije i institucije koje traže kompetentnog proizvođača igrališta.

U procesu proizvodnje implementiramo samo certificirane materijale. Višestepeni sistem kontrole kvalitete osigurava da sve komponente opreme, koje napuštaju našu proizvodnu liniju, ispunjavaju stroge sigurnosne norme.

Kvalitet

Prilikom projektovanja i odabira materijala za izradu jedinstvenih Istracom proizvoda, naši projektanti imaju precizne zadatke i jasne ciljeve.

Izraditi proizvode koji će biti dugotrajni, ekološki  prihvatljivi, ugodni i sigurni za upotrebu.

Od dizajna, preko proizvodnje, zatim izrade idejnih prijedloga i potpore za naše klijente,  pa sve do profesionalne ugradnje, najviši kvalitet i sigurnost igrališta naši su prioriteti na svakom koraku.

Dodatan naglasak stavili smo na maksimalnu zastupljenost upotrebe domaćih sirovina i materijala.

PROJEKTOVANJE I IZRADA IGRALIŠTA U RUKAMA STRUČNJAKA

Naši uposlenici će Vam izraditi nekoliko idejnih prijedloga dječijeg igrališta, shodno raspoloživom prostoru. Izračunat će površinu, potrebnu za ugradnju opreme  na temelju obaveznih sigurnosnih površina, shodno standardu EN 1176.

Prezentirat će Vam izgled igrališta u 3D projekciji, tako da dobijete stvarnu sliku Vašeg igrališta, i prije konačne odluke o nabavci. Na raspolaganju Vam stoji mogućnost da i sami učestvujete u kreiranju izgleda igrališta, odnosno odabira željenih rekvizita na Vašem igralištu.